Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Rökning kan verkligen störa ditt vardag. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här mycket pinsamma vanan. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Dina ansträngningar kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis . Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Tips! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att sluta att det blir permanent.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Men du bestämmer dig för att göra det, det kommer att hjälpa till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

TIPS! Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Besluta inte att sluta "någon dag". Gör det idag. Besluta att sluta idag istället för att ställa in ditt slutdatum i framtiden. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Tänk på att sluta köpa fler år på denna planet istället för att ge upp något. Att stanna positivt hjälper dig att fortsätta gå när du slutar blir svårt och hjälper dig att snabbare sparka vanan. Detta kommer att hjälpa dig att förstå värdet av att sluta för ditt liv, ur ett kort och långsiktigt perspektiv. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link