Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Även om många rökare vill sluta, ger de upp för lätt. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Tips! Få en god nattsömn varje natt om du försöker sluta röka. För de flesta människor, uppehåller sig de sena på natten, de ökar cigarettbehovet.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Få hjälp av dina vänner och familj. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Bara pratar med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka att slutligen sluta.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du tycka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Ett litet steg mot slutförandet kan vara att byta cigarettmärken . Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

Sluta sluta röka om du verkligen vill sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

TIPS! Många rapporter tar sig upp under eller efter den tid då de slutar röka, så du kanske vill börja äta dem frukt och grönsaker nu. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

För att öka din motivation att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar avsluta processen.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.Source link