Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Du behöver inte fortsätta röka. läs den här artikeln för några bra tips.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

10 minuter

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Sluta röka

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begär för en cigarett.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha mycket mer förtroende för din förmåga att permanent sluta röka. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!Source link