Sluta röka idag med dessa beprövade tips


De flesta rökare är medvetna om att det är dåligt för deras hälsa. Att avsluta är mycket lättare att prata om än att göra det, och de flesta fortsätter att röka. För att lära dig mer om rökningstoppningsalternativ, fortsätt läsa!

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig genom att eliminera luktarna.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Du kan bli förvånad över hur mycket dessa belöningar kan motivera dig att övervinna hinder.

Sluta röka

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Sluta röka omedelbart. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Ju snabbare du slutar röka, desto tidigare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Detta kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Bli av med alla askkoppar och tändare i ditt hem. Kasta dina kläder i tvätten och städa ditt hem för att eliminera rökstanken. Med dessa steg kan du minska dina uppmaningar att röka en cigarett eftersom du tar bort potentiella utlösare.

Som du just har upptäckt, är det helt möjligt att sparka röksvanen. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.Source link