Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Även de mest bestämda människorna tycker att det är skrämmande att sluta röka. Även rökare som tycker om att sluta, har svårt att ge upp det helt. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Det kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta röka är en lång process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga upp för alltid.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig framgångsrik för många.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Innan du börjar sluta röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Lägg upp listan där du kommer att se den regelbundet. Du kan bli förvånad över hur mycket dessa belöningar kan motivera dig att övervinna hinder.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör att rökning är mindre önskvärt.

Undvik aktiviteter eller situationer där du tidigare röker för att försöka sluta röka. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Att byta upp saker, som att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge dig efter dina begär.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna! I stället för belysning uppstår vissa personer omedelbart stressavlastning när de lär sig yoga eller tar tid att meditera.

TIPS! När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt.

Som du nu förstår, behöver sluta röka inte vara en mardröm. Det är möjligt att sluta med förtroende och beslutsamhet. Börja din strävan genom att använda de tips som anges ovan i din dagliga rutin idag. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link