Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Du kommer att ha många fördelar att bestämma att du slutar röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan mötas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Om du vill ge in efter ett begär, lägg det av så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Avsluta kan vara en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag kommer börja börja lägga till för alltid.

TIPS! När du är nära att ge dig in efter dina behov för en cigarett , tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig att göra något, oavsett om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Komma med din egen personliga plan för att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. De skäl du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för att du ska förbli rökfri.

Tala med dig läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicin.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Försök inte sluta röka utan stöd. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Du kommer att vara fri från cigaretterna på nolltid.Source link