Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Medan du vet att det är illa för dig, är rökning fortfarande svårt att sluta. Om du är seriös om att sluta, behöver du förmodligen lite inspiration och instruktioner. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktning mot att inte röka.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka , och också orsakerna till att du motstår att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Komma med din egen personliga plan för att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinbyte av terapi. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Denna metod är notoriskt utmanande. Det har visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Det kan vara svårt att sluta röka, men att veta några användbara knep kan hjälpa. Lär dig av de tips som presenterats här och du kommer att vara ett steg närmare ditt mål att sluta. Du kan använda de tips som har tillhandahållits för att förbättra hälsan hos både dig och din familj.Source link