Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du att se att sluta röka är inte så svårt som du en gång tänkt.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Supportgrupp

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokalsamhälle eller gemenskapskollegiet eller i din kyrka.

När du känner dig för en cigarett ställer du in en viss tid som du får vänta på dig. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla gör saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Avsluta enklare

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Försök inte sluta röka utan stöd. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

TIPS! Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor brukar misslyckas att sluta på grund av att de inte har rätt sinne och de tenderar att ge upp sig lätt.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. Applicera råd ovan för att hjälpa dig att skapa en plan, och du kommer snart att se hur framgångsrik du kan vara.Source link