Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Att sluta röka vanan är inte lätt för någon, även de som är mycket starka viljat. Även om du verkligen vill sluta, kan någonting alltid dra dig tillbaka om du inte är redo. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningar som du går igenom.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökningberoende huvud.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! När du väl har bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du upplever ner tid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Nu har du lärt dig att sluta röka är inte en omöjlig uppgift. Genom att tillämpa förslag från denna artikel kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.Source link