Sluta röka idag med dessa bevisade tips


Ganska mycket alla förstår riskerna för en persons hälsa som röker, men även med dessa faror kan det vara extremt svårt att stoppa denna vana. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Läs vidare för användbara råd om hur du kan uppnå ditt mål att eliminera rökning från ditt liv.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, eftersom de har eller hanterar dem också.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! Sluta röka dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Support System

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna metod är notoriskt utmanande. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Om du följer denna artikels råd kan du sluta röka på ett rimligt sätt. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.Source link