Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


De flesta rökare är medvetna om att det är dåligt för deras hälsa. Det är dock mycket lättare att vilja sluta, än att faktiskt sluta. Om du vill veta vad som krävs för att du slutar permanent, läs sedan artikeln nedan.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Nikotinutbyte

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps beroende av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Du kan prova nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Ditt åtagande att avsluta måste styrkas av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde senast. Detta hjälper dig på väg att sluta röka.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör gardiner och gardiner genom tvätten. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du överlåter människorna runt dig med denna information, kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Du kan tycka att det är bra att jämföra stopptekniker med andra. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningarna som följer med att röka upphör.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Det är bäst att undvika situationer och aktiviteter där du normalt skulle tända när du försöker sluta röka. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Du kan ta med kaffet för arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begäret.

Positiva aspekter

Visa sluta som en tjänst för dig själv, snarare än ett offer. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Tänk på proffsen snarare än nackdelarna. Tänk inte på deprivationerna, tänk på de positiva aspekterna av ett nikotinfritt liv. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

Stopp beroende på en cigarett som hjälper dig att hantera stress, men det kan vara en lång tid vana. Om så är fallet, innan du kan sluta röka, behöver du en annan aktivitet för att ersätta rökning under stressstunder. Vad sägs om yoga eller meditation?

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Färskvaror, frön och nötter bör vara lättillgängliga när du slutar cigaretter. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. Att ha en ersättning för att klara sig för att röka kan hjälpa till, särskilt om du håller din mun och händer upptagen. Genom att äta dessa saker hjälper du dig att negera någon viktökning. Dessa näringsämnen kan också bidra till att minimera abstinenssymptom.

Deep Preatment

Djup andning är ett effektivt sätt att klara av begär. Den här avkopplande uppgiften kan låta dig fokusera på dina känslor och påminna dig om dina skäl för att sluta. Detta rör syrgas i dina lungor vilket hjälper dig att slappna av. Du kan använda enkla djupa andningsövningar när du behöver, oavsett var du är.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Om din rökningstillägg drivs av en oral fixering, försök hålla munnen upptagen på andra sätt. Många människor föreslår gummi eller hårda godis att göra detta. Andra har funnit elektroniska cigaretter för att vara ganska användbara.

Som du kan se finns det idéer som kan hjälpa dig med ditt engagemang för att sluta röka. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Gör en ärlig ansträngning med hjälp av de råd du har läst här, och du kanske slutar röka för gott.Source link