Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Du kommer att lära dig att precis som någonting annat i världen, ju mer information du har desto lättare är det. Detta är detsamma för att lära sig sätt att sluta röka. Följande tips hjälper alla att sparka vanan.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Ta din resa en dag i taget. Avsluta är en process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte gå kallt kalkon.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Försök inte sluta ensam. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Vid denna tidpunkt vet du förmodligen hur viktigt det är att lära sig olika metoder för att röka upp. När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.Source link