Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men många människor stannar fortfarande vanligt. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att skriva ner saker kan förändra din mentala uppfattning. Det kan hjälpa till att motivera dig att stanna på kursen och kan sluta göra det lättare.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som tidigare, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Låt din familj och vänner komma hemma att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och håll dig motiverad. Det här kan vara den lilla knuff du behöver fortsätta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte tränar regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg upp därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha resurser eller metoder för att sluta att du inte hade.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar ditt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Att använda dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Den första veckan efter att du slutat röka är det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna är de längtan du känner mestadels psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motsätter sig dem betydligt mindre traumatiska.

I stället för att betraktas som ett offer, se det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Du kommer att hålla dig motiverad och förstå fördelarna med att sluta.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutade uppleva ibland.

TIPS! Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process , du måste vara förpliktigad att lyckas. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när begär begärdes.

Diskutera med din läkare. Det finns många rökavbrott. Be en rekommendation för att hjälpa dig att sluta.

Som du har lärt dig av den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker dig själv. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link