Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när saker börjar bli svåra. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även familjens hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa för mycket värdefulla råd om var du ska börja med dina ansträngningar att sluta röka, och hur du bor rökfritt för alltid.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet på något annat kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Ta varje dag en åt gången. Att sluta röka är en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Övning är ett utmärkt sätt att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Se till att du äter bra. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från triggarna som får dig att känna dig som en cigarett. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Glöm inte de tips du har läst här, och du kommer att vara på väg att sparka denna missbruk för alltid.Source link