Sluta röka idag med dessa tips!


Så många vet att de inte borde röka, men fortsätter att göra det trots denna kunskap. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för att få hjälp med att få hjälp med att övervinna din missbruk.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Försök inte själv det här. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att stimulera dig att sparka vanan.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig framgångsrik för många.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Tänk på hur ditt andetag ska luktas bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Trots att när människor känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Observera några godsaker som du kommer att låta dig ha när du har slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Sluta röka

Som du just har lärt dig genom den här artikeln kan du sluta röka om du verkligen tillämpar dig själv. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.Source link