Sluta röka idag med dessa tips!


Många människor har problem med att sluta röka trots de negativa effekterna. Om du kämpar med tobaksberoende kan den här artikeln bara vara värd en läsning eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Applicera alla de som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegier.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Få en god natts sömn varje natt om du slutar röka. För de flesta människor , uppehåller sig i längre timmar kan leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om detta inte händer genast, fortsätt försök med den här metoden.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra den karakteristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustration eller irritation. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytebehandling kan hjälpa till att minska dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till att du vill sluta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att kunna hjälpa till att påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att lyckas sluta röka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta just nu. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Stanna bara helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden.Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina avsikter.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Nu är det bra att sluta röka. Välj inte en datum för framtiden, bara gör idag din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

När du slutat röka blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden aktivitet kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du börjar minska på din tobaksbruk. Du kan ha ett tobaksfritt liv. Ta tillfälle som du tycker är fri från detta kraftfulla tillägg. Du kommer att se många fördelar i din hälsa och livskvalitet efter att du slutat röka.

Förhoppningsvis har du hittat all information du behöver i artikeln ovan. Nu, använd den! Fortsätt lära dig att förbättra din framgångsgrad. Ju mer du lär dig om Array-världen, ju mer framgångsrik kommer du att bli.Source link