Sluta röka idag med dessa tips!


De flesta rökare vill sluta röka, men vet hur svårt det blir och fruktar att de inte har tillräcklig viljestyrka för att lyckas. Den här artikeln innehåller en mängd tips som ger dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska göra det korrekt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Genom att använda dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova minst åtta timmar per natt.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Tid, tålamod och en stor viljestyrka är nödvändiga för att komma igenom det. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. De ovan nämnda teknikerna kommer att leda dig på din väg till ett rökfritt liv.Source link