Sluta röka idag och stoppa den farliga (och dyra!) Vana


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Gör en lista för dig själv.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Försök inte göra det själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Att ha flera planer på plats är idealisk, om en plan inte fungerar.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

NEJ måste vara en del av din mantra. Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. Personer som slutat röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.Source link