Sluta röka idag och stoppa det farliga (och dyrt!) Vana


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer ge dig den boost som du behöver för att flytta.

Support Group

TIPS! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte för långt framåt i tiden. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.