Sluta röka idag och stoppa det farliga (och dyrt!) Vana


De flesta människor upptäcker att sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Du kommer att behöva göra din forskning och ta reda på vilka metoder som fungerar för dig. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du slutar röka framgångsrikt.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det här kan vara knäppet i rätt riktning du måste sluta röka.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Sluta röka

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt att sluta röka.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men använder också positiva fördelar för motivation.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Börja aldrig säkerhetskopiera. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, upptagssymtom och till och med irritabilitet.

Att sluta röka är inte alltid det enklaste att göra, och det finns inte en metod som fungerar för alla. Låt inte detta avskräcka dig, det är möjligt för dig att sluta. Framgången ligger till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Prova några och upptäck vad som fungerar bäst för dig.Source link