Sluta röka idag och stoppa det farliga (och dyrt!) Vana


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de borde sluta röka. När du står i ett rökområde, står ingen på hur hälsosam röken får dem att känna. En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Kan hypnos fungera för dig? Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Applicera sina idéer till ditt eget liv för befrielse från att röka.Source link