Sluta röka idag och stoppa det farliga (och dyrt!) Vana


Många människor kan inte sparka nikotin trots de negativa effekterna. Om du är bland massorna kan den här artikeln bara vara värd en läsning eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Sätt dem på jobbet för att hjälpa dig att sparka vanan.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning.

Sluta röka

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medveten av dina planerade förändringar. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpligt belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå till en film.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyte. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

De första dagarna av något sluta-rökning försök blir det svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat kollar din kropp av den mycket beroendeframkallande nikotinen, vilket leder till fysisk avstängning. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Eliminera påminnelser om dig själv som rökare, om möjligt. Bli av med askar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Sätt sedan alla dina kläder genom tvättmaskinen och rengör hela huset för att eliminera alla rökluktar. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggare dessa föremål skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

TIPS! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby eller få regelbundna massage när du blir hungrig.

Diskutera med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Det finns många alternativ tillgängliga för dig när du bestämmer dig för att sluta röka, från tuggummi till fläckar till läkarens föreskrivna läkemedel för att hjälpa till med uttag. Prata med din läkare och fråga vad han eller hon rekommenderar.

Följ dessa förslag för att sparka cigaretter ur ditt liv. Du förtjänar ett liv utan en beroende av tobak. Du är skyldig i din fysiska och mentala hälsa för att sluta. Du kommer också att bli förvånad över skillnaden i din fysiska uthållighet och ditt psykologiska välbefinnande.Source link