Sluta röka idag och stoppa det farliga (och dyrt!) Vana


Att vara rökare kan sätta dig i obekväma situationer ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kan vara helt oacceptabel om du inte kan röka. Läs vidare för att ta reda på vad du slutar röka en gång för alla. Följande artikel innehåller många metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Se till att du tar processen en dag i taget. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Tips! Sluta röka gradvis. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du och dina behov. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtid så fort du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Motion kan vara ett bra sätt att lindra stressavlastaren. Om du inte tränar, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Tips! Sluta röka dagligen. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte borde du borde fortsätt försök.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Det här hjälper till att styra din viktökning som du kan uppleva.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, behöver du inte hitta något annat med händerna så att du inte automatiskt drar ut en cigarett ovant. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg varför du vill sluta.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar mer hälsosam.

Tips! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller medan du kör din bil.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller ens bär armband som påminner dig om dina avsikter.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan några dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

Tips! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Misslyckande att avsluta med framgång kan ofta bero på att man inte behåller sin rätta mentala inställning och bara avgår till att ge upp.

Lungkapacitet

Övning kan öka lungkapaciteten och uppmuntra läkning, eftersom lungkapaciteten omedelbart börjar förbättras. Regelbunden fysisk träning kommer också att säkerställa att du avvärjer eventuell vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även människor som har de bästa avsikterna och planering kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kanske kan lyckas i en framtida ansträngning på vägen.

Tips! En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för dem i ditt hushåll.

Bli av med alla askfiskar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Om du känner att din viljestyrka är blekande och att du är frestad att nå en cigarett, hämta telefonen. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så ditt begär har tid att passera, och du kommer att må bra att veta att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Rådgivning kan hjälpa dig i din uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När du hanterar detta problem försvinner rökgasen också.

TIPS! Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutat röka. Rengör dina mattor, möbler och draperier.

Håll reda på dina rökvanor. När är det troligt att du vill röka?

Det är känslomässigt utmanande att sluta röka. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

Berätta för dina vänner och nära bekanta att du planerar att sluta röka. Om många människor vet att du slutar röka, kan alla hålla dig ansvarig. Du kommer att göra ditt bästa för att inte svika de människor som tror att du slutar. Detta kan vara kraftfullt mot din önskan att röka när sakerna blir svåra.

TIPS! Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Använd några av de tips du har läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.

Du borde ha mycket mer information om Array nu när du har läst den här artikeln. Använd din kunskap för att komma igång idag. Det här är bra information, men du borde fortsätta lära dig allt du kan. Snart kommer du se de resultat du vill ha.Source link