Sluta röka idag och stoppa det farliga (och dyrt!) Vana


För många människor gör stress och tryck från omvärlden att rökning verkar vara ett absolut måste; Det är svårt att finna skäl att sluta. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökvanor och sluta för gott.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. En hypnotisör har förmågan att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Du måste göra vad som fungerar för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och utmaningar att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka dig först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Nikotinutbyte

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Nikotinuttag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera begär. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så mycket sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt skulle ha haft en cigarett. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Du kan bli förvånad över hur mycket dessa belöningar kan motivera dig att övervinna hinder.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Tänk på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Bli inte en statistik.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Att göra en för- och nackdel lista kan bidra till att bekräfta skälen att sluta är fördelaktigt. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

Efter den information du just har läst bör du ha större självförtroende för att du äntligen kan bryta din rökning vana. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!