Sluta röka med bevisade metoder som fungerar


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men massor av människor stannar fortfarande vanligt. Även om sluta röka är ingen bit tårta, försöker vissa människor inte ens på allvar. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för några tidiga råd som hjälper dig att övervinna din missbruk.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Klipp tillbaka på rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. På det här sättet kan det vara svårt först. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett vilken metod du använder, kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid en senare tidpunkt.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Bli inte en statistik.

Sluta röka

Tips! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.