Sluta röka med bevisade metoder som fungerar


Många människor har problem med att sluta röka trots de negativa effekterna. Om du känner på det här sättet, använd de här tipsen för att hjälpa till att bryta sig fritt från tobak. Applicera de tips som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin tillbakadragande.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, bland annat, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik kommer att få dig igång på din avslutningsresa.

Skriv in listan på en märkbar plats där det ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa dig att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Du hittar ett överflöd av webbplatser som är specifikt ägnat åt att ge stöd till personer med sin lust att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.