Sluta röka med bevisade metoder som fungerar


Det finns många människor där ute som skulle älska att sluta röka. Rökning är katastrofalt för din hälsa och kan orsaka allvarliga och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Så kolla igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Att skriva saker kan förändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske sluta sluta.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli svårare.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök inte åka kallt kalkon.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte är fallet, upprepa det här steget tills det gör det.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och du kommer behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slutet på en måltid eller körning, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket städare kommer dina tänder att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta kommer att ge dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Rökning kan ha tidigare gett dig att göra i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad.

Om du känner att din viljestyrka svinner och att du är frestad att nå en cigarett, ring någon för support. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och du kommer inse att du inte är ensam i hela processen.

TIPS! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Skapa en mantra som beskriver varför du måste sluta. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Detta kan hjälpa dig att fokusera på din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röksvanan. Låt alla veta om ditt beslut att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

Tips! Du kanske vill tänka om att pröva nikotinutbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. För att vara stark i ansiktet av frestelse, håll alltid din motivation i åtanke. Du vill leva ett långt och uppfyllt liv, så använd ovanstående råd idag för att sluta röka.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link