Sluta röka med bevisade metoder som fungerar


Som rökare tänker du noga på att sluta en gång för att undvika allvarliga hälsoproblem. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de röker för att förbättra sin hälsa. Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Taper ner din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka en halv cigarett istället för en full cigarett.

Det är svårt för nonsmokers att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.Source link