Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Kom bara ihåg aldrig att koppla dessa produkter med rökning.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Tänk på hur skadligt att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Även de människor som är mest beredda att sluta har en riktigt svår tid att lyckas först. Du kan lära av dina misstag och göra dem till styrkor. Nästa gång du står inför en liknande situation kan du vara redo att lyckas.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.