Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Även de mest bestämda personerna med en stark vilja har generellt problem med att sluta röka. Faktum är att även de som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Om ditt mål är att avsluta, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du vill röka en cigarett kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Övning är ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du för närvarande inte är i bästa form kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka kan vara mycket svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Nikotinutbyte

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.Source link