Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Din familj vill inte att du ska röka. Du har fått samma råd från din läkare. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge dig rabatt om du slutar röka. Så, varför har du inte gjort det än? Det här är en bra tid att sluta röka och aldrig se tillbaka, så använd informationen i följande artikel för att slutligen sluta.

Ta din resa en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Tänk inte på framtiden. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Många rapporterar att bli viktiga under eller efter den tid då de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Samla stöd från alla som du älskar. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Nikotinutbytesbehandling

Överväga nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. När du är fri från att röka, blir du friskare, mer nöjd med dig själv och dina val, och du kan sluta leva mycket längre. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link