Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Även om riskerna med rökning är välkända verkar de fortfarande ha svårt när man försöker sluta med denna vana. Om du är bland massorna vet du att det finns hjälp. Applicera så många som nödvändigt så att du kan komma på vägen för att sluta röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom en dag snarare än för resten av ditt liv. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökning vana på egen hand. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Tips! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för det korta beloppet av tiden. Om begäret inte har gått, upprepa processen! Berätta för dig själv, du väntar fem till tio minuter innan du ringer.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig iväg för att sluta röka.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Försök inte själv det här. Få hjälp av dina vänner och familj.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor, eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Hitta support via onlinebaserade forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns hundratals användbara webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina strategier med andra människor.

Om du inte kan sluta just nu byter du cigarettmärken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta.

Detta råd ger dig en solid grund för att du kan börja eliminera cigaretter från ditt dagliga liv. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ta din chans att bli av med denna ohälsosamma vana för gott. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer stor nytta av att du slutar.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link