Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa hälsoeffekter för dig och de människor som finns omkring dig. Det kan leda till emfysem, emfysem, lungcancer och andra hälsoproblem. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är ytterligare en anledning till att stoppa rökning är så viktigt. Följande artikel ger dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Sluta röka så fort du kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, du kommer vara mycket mer benägna att sluta röka för gott.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser de resultat du letar efter genast, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, än vad du behöver hitta någonting annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Älskade

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och dina nära och kära.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Om du är överväldigad av trängsel att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och stress av uttag.

Om du är en inomhusrökare, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går igenom din dörr.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller till och med ha på sig armband som påminner om dina avsikter.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Några av de negativa effekterna det kan ha på din hälsa är lungcancer, emfysem och höra attacker. Begagnade rök är ett farligt hälsorisk mot alla som är nära dig. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att lyckas i ditt försök att sparka vanan.

Att lära sig allt du kan om Array kommer att tyckas svårt att göra om du inte är klar om var du ska börja Se till att du förstår alla nödvändiga fakta innan du gör något annat. Använd de saker som tillhandahålls här så att du får en bra upplevelse.Source link