Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Även människor med mycket starka viljor kan ha svårt att sluta röka. Verkligheten är att även människor som vill sparka vanan känner att de får något från att röka. Om du vill känna dig känslomässigt avskräckt från din rökning vana och sparka den för gott, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet, eller kyrkor lokalt.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den extra motivationen du mer av ett tryck för att fortsätta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser du inte gör.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

För att förhindra att dina nikotinavtagningssymtom lämnas in, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledighet, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel eller spelar ett spel som är nytt för dig.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Du måste göra allt för att hålla din motivation för att sluta röka högt. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller till och med ha på sig armband som påminner om dina avsikter.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret för en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för begäret att passera.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan triumfera i din nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

TIPS! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig motivation och hjälp med motivation.

Nu bör du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Genom att tillämpa förslag från denna artikel kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Vem vet? Du kan till och med överraska dig själv!Source link