Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Du kommer inte att kunna sluta röka om du vill bli framgångsrik när du slutar röka. Det finns en myriad av fördelar som väntar på att bli haft om du sparkar din rökningstopp. En av dem kommer att vara tillräcklig för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer och känna och se ung igen. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar sannolikheten för att du slutar att vara mindre svår.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor du har slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här kan vara nudgen i rätt riktning du måste sluta röka.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Övning hjälper dig att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtar efter den korta tiden. Om du fortfarande längtar efter en cigarett, upprepa det första steget igen.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, som kan göra processen att sluta mer tolerabel.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kan hjälpa till att förhindra eventuell viktökning som du kan uppleva.

Du kanske vill prova nikotinbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation, frustration eller irritation. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nicotin-ersättningssystem hjälper till med dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur man gör det. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller boka massage på regelbundet schema. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom din svåraste tiderna för att sluta röka. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Glöm inte de tips du har läst här, och du kommer att vara på väg att sparka denna missbruk för alltid.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link