Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


En bra andel av rökare vill verkligen sluta vana. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Använd informationen i den här artikeln för att hjälpa dig att lära dig hur du slutar röka för alltid.

Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kanske kan. Försök aldrig att kyla kalkon.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Sluta röka

TIPS! När du känner önskan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Det kan också vara en bra stressavlastare. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Support System

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer benägna att uppnå mål relaterade till att sluta.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre när du har slutat röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Lägg upp listan där du kommer att se den regelbundet. Detta kan motivera dig i svaghetstid.

Efter att ha läst den här artikeln borde du få en bättre uppfattning om vad du måste göra för att sluta röka. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips som du har läst här och sätt dig på en väg att vara fri från nikotin.Source link