Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Kanske tycker du att det är omöjligt att sluta röka. I de flesta fall är det möjligt om rökaren vet om de mest effektiva metoderna. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerade.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du kommer att gå om att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Försök inte sluta röka utan stöd. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Belöna dig själv

Tips! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller att hålla dig borta från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Du vill inte vara en statistik.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du ofta röktar i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körspellista.

Kom i form. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten. Att hålla aktiva hjälper dig också att undvika att gå ner i vikt. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik för att sluta röka. När du förstår de tekniker som fungerar och inte fungerar, kommer du att inse att sluta röka är inte så svårt. Ta de råd som du har lämnat här, och du kommer att sluta så snart du är mentalt beredd att.Source link