Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Många rökare tycker om att sluta, men har inte tillräckligt med viljestyrka. Denna artikel innehåller en mängd tips som kommer att ge dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Genom att komma ihop med personer som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Sluta röka

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Du kan bygga upp dina fördelar och gör varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Om du vill sluta röka måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att du slutar att bli permanent.

TIPS! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Stanna bara och börja inte göra det igen. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Att se fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger när det är bäst att ställa ut; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med rökning. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Att dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annars skulle det bli drabbat om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Ingen vill bli känd som bara en statistik.

TIPS! När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. På din veckas jubileum kan du till exempel besöka en film.

Beslutet att sluta röka kan vara en av de svåraste sakerna du gör i ditt liv. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Rätt information och stöd kan göra det mycket lättare att sluta. Om du lägger på vad du har lärt dig här i praktiken kommer du att göra med cigaretter för livet!Source link