Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Även om välmenande människor kan varna dig för att sluta röka är svårt, är sanningen att det inte är så svårt om du vet hur man gör det. Som det är med allt, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir processen. Tipsen i den här artikeln hjälper alla som verkligen vill sluta röka.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar . Om du ställer problemet skriftligt kan du se det tydligare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag.

10 minuter

Tips! Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp dig. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Vid den här tiden borde du förstå hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. Du kommer att förstå att sluta röka är inte svårt när du vet vilka tekniker som faktiskt fungerar. Ta de råd som du har lämnat här, och du kommer att sluta så snart du är mentalt beredd att.Source link