Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Det kan vara lätt att starta din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta den här informationen och använd den till nytta för att äntligen släppa vanan för bra.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Tips! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först eller ens avsluta ett stort glas av vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtar efter den korta tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett effektivt sätt att försäkra dig om att sluta röka. [19659002] Minska mängden cigaretter som du röker. Detta är ett bra sätt att lätta på tanken att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att bara röka en del av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

Om du vill att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök med hypnos. Många har funnit framgång med professionella hypnotisörer.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör din plats noggrant när du slutar röka. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Det här hjälper ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Skriv in denna belöningslista där du ofta kommer att få ögat. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

Secondhand Smoke

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla sig i vikt. Endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings till viss del.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det ger dig en bra anledning att sluta och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Om du försöker För att sluta röka, se till att du får gott om sömn. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! Vila är viktigt när du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link