Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Folk som röker är medvetna om att de behöver sluta. Har du någonsin hört talas om en rökare som påpekar hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Låt andra hjälpa dig att starta din egen process genom att läsa vad som fungerade för dem.

Sluta röka gradvis. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.Source link