Sluta röka med dessa tips och tricks


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Du kommer också att upptäcka att din försäkringsleverantör kommer att erbjuda rabatt för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Tid att sluta och använd dessa tips för att sluta vana utan en annan tanke.

Sluta röka

Tips! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning för att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Det här är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om rökning kan de bli rädda nog för att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

Klipp ner på rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Sluta röka

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer du att sluta bra och aldrig tända en annan cigarett igen.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Tips! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Tacka din familj genom att använda de pengar du sparar för att göra något speciellt för dem. De stödde dig genom dina försök, så de förtjänar det!Source link