Sluta röka med dessa tips och tricks


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. Det är inom dessa fördelar att du ska leta efter rätt motivation för att du ska kunna sluta. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan hålla dig inriktad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även när du möta svåra tider, om du vill uppnå framgång på det. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.Source link