Sluta röka med dessa tips och tricks


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Använd sedan allt du har lärt dig från ditt dagliga liv, för att sluta för resten av ditt liv.

Se till att du går ett steg åt gången. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna att inte sluta rökning. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Detta uppnås när du skapar din egen lista.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Det här hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

Ersättningsbehandling

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningarna i samband med att du slutar.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du slår en viktig milstolpe. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna metod kan verka hård. Det har visat sig vara effektivt när tiden går.

Nu är det dags att sluta röka. Undvik förutbestämda datum i framtiden och bara få slutprocessen påbörjad omedelbart. Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig begagnad rök.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Du borde må bättre om dig själv eftersom du har tagit steget för att göra en livslång förändring för en friskare dig. Ta den kunskap du har fått här, och gör positiva steg mot att sluta.Source link