Sluta röka med dessa tips och tricks


De flesta som försöker sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen säker botemedel som kommer att fungera för alla. Det kan hända att du måste spendera ett försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som kommer att fungera för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips nedan.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lust som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för den extra hälsovillkor, men att distrahera dig från önskan att röka. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra den karaktäristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, försök att hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska göra det. människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de många anledningarna till att du vill sluta.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Du kommer bli mer framgångsrik om du försöker inte att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut på en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Secondhand Smoking

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att sluta framgångsrikt.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försök att äta grönsaker och frukter istället för godis. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig på din väg att sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att guide dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka en halv cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är en metod som underlättar dig att sluta röka.

TIPS! Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de svåra tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du börjar omedelbart väljer du ett nytt "avsluta" datum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, och fortsätt att lära dig under din resa.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra.

Planera framöver hur du kan hantera de stressiga situationerna. Många rökare brukar röka när de är stressade. Håll en back-up plan praktisk om en inte fungerar.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka endast en halv cigarett istället för en full cigarett.

Tips! Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka.

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på sluta. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Det är viktigt att erkänna att sluta röka erbjuder olika utmaningar för olika människor. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Du kommer att bli förvånad över din framgång med dessa metoder på plats!

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel har gett mycket information om. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link