Sluta röka med dessa tips och tricks


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Att göra lite forskning och hitta en lista med idéer som kan hjälpa dig att sluta är viktig för att du ska sluta för gott. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du fortsätter att vara fokuserad.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och emotionella utmaningarna du står inför.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lust som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

10 minuter

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra ; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det här som du behöver.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Sluta röka

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att du aldrig röker igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Ofta misslyckades det med att sluta röka eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärde. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! [19659004] Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Avsluta kan vara en lång process.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Klipp ner på rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel att undvika cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en friskare inställning.

De flesta människor har svårt att sluta röka och det som fungerar för en rökare kanske inte fungerar för någon annan. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Försök med dessa tips och du kan bli chockad.Source link