Sluta röka med dessa tips och tricks


Många människor inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. Att sluta vanan kan dock vara ganska svårt, och många människor kan aldrig göra det. Läs vidare om några mycket användbara råd om du är intresserad av att sluta röka och vill veta vad det egentligen kräver.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Tips! Var lätt när du slutade röka. Att sluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

När du känner en cigaretts önskan ställer du in en viss tid så att du får vänta dig. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Ta saker dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är en svår process, och det är viktigt att få stöd från dina vänner och familj.

TIPS! När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Som du just har upptäckt, är det helt möjligt att sparka rökningens vana. Nyckeln till att sluta är återstående bestämd och följa de riktlinjer du själv har fastställt för att hjälpa dig att uppnå detta mål. Genom att implementera tipsen i denna artikel är du säker på att sluta röka och aldrig se tillbaka.Source link