Sluta röka med dessa tips och tricks


Goda avsikter att sluta röka, går aldrig någonstans om de inte kombineras med handling. Tipsna nedan hjälper dig att uppnå din dröm. Läs dem noggrant. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Sluta röka

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Tips! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Börja med att använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner oförskämd. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta hjälper dig på väg att sluta röka.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, för att du nu vet att du inte behöver röka och du kan fortsätta att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Gå vidare och tillämpa det du lärde dig idag och känner ingen ånger.Source link