Sluta röka med dessa tips och tricks


Även personer med stark vilja har generellt problem med att sluta röka. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för alltid, fortsätt med några bra tips som hjälper dig i detta försök.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Sluta röka

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. På så sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Det kan bara vara det som håller dig motiverad när du känner frestelse.

Tänk på tiden hur du ska hantera stress i ditt liv. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Det kraftfulla rådet ovan visar att du kan möta sluta utan rädsla och öka din chans att lyckas. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Du kan bli förvånad över vad du kan göra när du är bestämd!Source link