Sluta röka med dessa tips och tricks


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Kom ihåg dessa tips och utnyttja dem när du behöver för att ge dig lite extra hjälp mot att bli en icke-rökare.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Nikotinutbyte

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Få hjälp av andra. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Det kommer inte vara länge innan du njuter av alla fördelar som följer med att vara en icke-rökare.Source link